Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

TUKI Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: TUKI

TUKI, een vosje dat helpt

Adres
Berenbroekstraat 49
3500 - Hasselt

Oprichtingsjaar
2016

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
089 62 22 31

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
TUKI ondersteunt gezinnen van kinderen met een levensbedreigende ziekte op financieel, emotioneel, juridisch en administratief/praktisch vlak. TUKI (Fins woord voor 'steun') wil ouders van kinderen met levensbedreigende ziekte in de breedste zin van het woord ondersteunen en dit tijdens evidence-based behandelingen* in België en in…

MISSIE

TUKI ondersteunt gezinnen van kinderen met een levensbedreigende ziekte op financieel, emotioneel, juridisch en administratief/praktisch vlak. TUKI (Fins woord voor 'steun') wil ouders van kinderen met levensbedreigende ziekte in de breedste zin van het woord ondersteunen en dit tijdens evidence-based behandelingen* in België en in het buitenland. * Evidence-based behandelingen die door de behandelende artsen worden opgestart

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy