Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Actie MIN Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ACTIE MENSEN IN NOOD - MOL

Adres
Bresserdijk 4
2400 - Mol

Oprichtingsjaar
2015

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
0473 /24 13 61

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij zijn actief in de regio Mol, Balen, Dessel en Retie en zetten ons belangeloos in voor mensen die het moeilijk hebben, door naar hen te luisteren, begrip te tonen, directe noden te lenigen en vervolgens met hen mee op pad te gaan, zoekend naar…

MISSIE

Wij zijn actief in de regio Mol, Balen, Dessel en Retie en zetten ons belangeloos in voor mensen die het moeilijk hebben, door naar hen te luisteren, begrip te tonen, directe noden te lenigen en vervolgens met hen mee op pad te gaan, zoekend naar een oplossing voor hun problemen. Tijdens een intake gesprek wordt er nagegaan of de persoon beneden de armoedegrens leeft. Wij hebben een voedselbedeling waar mensen terecht kunnen die zelf geen of onvoldoende middelen hebben om voor zichzelf of hun gezin gezonde en waardige voeding aan te schaffen. wij hebben tweemaal per week broodbedeling. De voedselbedeling is een hefboom om mensen in armoede te bereiken en zo te kunnen verder verwijzen naar de bevoegde instanties.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy