Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Transplantoux vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: TRANSPLANTOUX SPORTCLUB INTERNATIONAL

Connected for life

Adres
Herestraat 49
3000 - Leuven

Oprichtingsjaar
2015

Gezondheid (fysieke) - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
016/348744

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Transplantoux vestigt de aandacht op het belang van orgaandonatie, sensibiliseert en motiveert mensen na een transplantatie om samen actief te zijn. Zo verbindt Transplantoux getransplanteerden met lotgenoten en hun familie in een sportieve omgeving. Tegelijkertijd wordt ook ingezet op wetenschappelijk onderzoek om op lange termijn…

MISSIE

Transplantoux vestigt de aandacht op het belang van orgaandonatie, sensibiliseert en motiveert mensen na een transplantatie om samen actief te zijn. Zo verbindt Transplantoux getransplanteerden met lotgenoten en hun familie in een sportieve omgeving. Tegelijkertijd wordt ook ingezet op wetenschappelijk onderzoek om op lange termijn de resultaten na orgaantransplantatie te verbeteren.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy