Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Amfora

Officiële naam: Amfora vzw

Afscheid dat verbindt

Adres
Lauwstraat 71C
9051 - Gent - Sint-Denijs-Westrem

Oprichtingsjaar
2015

Gezondheid (fysieke) - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
0495993599

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Amfora wil bijdragen aan een samenleving waar mensen een taal en woorden vinden om het afscheid van het leven te benoemen, om de dood ter sprake te brengen. We ontwikkelen instrumenten, organiseren vorming en zetten in op maatschappelijke sensibilisering zodat zorgprofessionals en vrijwilligers mensen kunnen…

MISSIE

Amfora wil bijdragen aan een samenleving waar mensen een taal en woorden vinden om het afscheid van het leven te benoemen, om de dood ter sprake te brengen. We ontwikkelen instrumenten, organiseren vorming en zetten in op maatschappelijke sensibilisering zodat zorgprofessionals en vrijwilligers mensen kunnen ondersteunen en begeleiden om het afscheid van het leven te benoemen. Vanuit een journalistieke aanpak voeren we diepgaande eindelevensgesprekken die in een verhaal en in een boekje worden vastgelegd.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Training eindelevensverhalen

    Het gaat om een 4-daagse training, die meerdere keren op een jaar georganiseerd wordt, in Gent, Brussel, Leuven, Roeselare ... op vraag van zorginstellingen.

    MEER

  • Verbinddoos

    Gerealiseerd ism de opleiding ergotherapie van de Arteveldehogeschool en Symposion (Brugge). We ontwikkelen nu een versie voor mensen met een verstandelijke beperking en mensen met dementie.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy