Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Ignatius Scholen in Beweging

Adres
Ursulinenstraat, 4
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
192015

Onderwijs/Talentontwikkeling - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
02 512 03 70

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Nederlandstalig onderwijs en opvoeding verstrekken en bevorderen overeenkomstig de pedagogische doelstellingen van het Ignatiaans opvoedingsproject. Ondersteunen en faciliteren van socio-culturele en sportieve initiatieven in een breed maatschappelijk project verbonden aan de onderwijsopdracht. Om deze opdracht te verwezenlijken plant de vzw o.a. de bouw en opening…

MISSIE

Nederlandstalig onderwijs en opvoeding verstrekken en bevorderen overeenkomstig de pedagogische doelstellingen van het Ignatiaans opvoedingsproject. Ondersteunen en faciliteren van socio-culturele en sportieve initiatieven in een breed maatschappelijk project verbonden aan de onderwijsopdracht. Om deze opdracht te verwezenlijken plant de vzw o.a. de bouw en opening van de Egied Van Broeckhovenschool, een nieuwe secundaire school in Sint-Jans-Molenbeek. Kinderen zullen op de site van deze domeinschool zowel ASO-, TSO- als BSO-onderwijs kunnen volgen. Opening verwacht in september 2023.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 500 tot 999

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Egied Van Broeckhovenschool

    Bouw van een nieuwe school in de omgeving van het Weststation in Molenbeek waar leerlingen zowel ASO-, TSO- als BSO-onderwijs zullen kunnen volgen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy