Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

FoodWIN Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FoodWIN

Supporting European cities, canteens, food companies and retail to reduce food waste.

Adres
Rue Dieudonné Lefèvre 17
1020 - Brussel - Laken

Oprichtingsjaar
2015

Milieu - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
0498 63 51 51

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
FoodWIN ondersteunt lokale overheden, grootkeukens, voedingsbedrijven en retail bij het voorkomen van hun voedselverspilling.

MISSIE

FoodWIN ondersteunt lokale overheden, grootkeukens, voedingsbedrijven en retail bij het voorkomen van hun voedselverspilling.
FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Food Waste Challenge

  Dit is een evenement waarbij deelnemers samen ideeën rond voedselverlies bedenken en uitwerken. In de maanden nadien, testen en implementeren de teams deze ideeën.

  MEER

 • Diensten aan overheden

  FSE Network is facilitator van Food Lab Brugge, waarbij het samen met deze food council een strategie opmaakte rond duurzame voeding en die strategie implementeert via concrete projecten. Bv. voedseloverschotten herverdelen. Visoverschotten voorkomen.

  MEER

 • Zero Food Waste Flanders

  Met behulp van een lerend netwerk en 6 innovatietrajecten. Met steun van de Vlaamse Overheid.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy