Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zorgboerderij Huppeldepup vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HUPPELDEPUP ZORGBOERDERIJ

Omdat dieren voor mensen zorgen

Adres
Warandestraat 46
1851 - Grimbergen - Humbeek

Oprichtingsjaar
2015

Dierenwelzijn - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0498 16 71 76

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Zorgboerderij Huppeldepup is in 2015 opgericht, louter vanuit het oogpunt “zorg” met ongeveer 20 dieren. Want dieren zorgen voor mensen. We hadden toen 4 zorggasten. Intussen zijn er dat 28. Iedereen is welkom: jong of oud, met een mentale of een fysieke beperking, maar ook…

MISSIE

Zorgboerderij Huppeldepup is in 2015 opgericht, louter vanuit het oogpunt “zorg” met ongeveer 20 dieren. Want dieren zorgen voor mensen. We hadden toen 4 zorggasten. Intussen zijn er dat 28. Iedereen is welkom: jong of oud, met een mentale of een fysieke beperking, maar ook leerlingen met een time-out als volwassenen met een burn-out. We zijn erkend door het VAPH als dagbestedingscentrum. Onder begeleiding worden activiteiten met onze dieren georganiseerd zoals “konijnknuffelen”, “rollebollen varken”, “schaapjes tellen” en “schatten zoeken in het kippenhok” maar ook dagelijkse taken als verzorgen en voederen van de dieren. Deze opdrachten zorgen er voor dat onze zorggasten een positieve ervaring opdoen en zich zo sterker en weerbaarder in de maatschappij voelen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy