Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

AURELIS Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Officiële naam: AURELIS

Online mentale fitness voor lichaam, geest en ziel

Adres
Kammenstraat 43
2000 - Antwerpen

Oprichtingsjaar
2014

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0468/26 19 61

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Via een digitaal online platform preventief en curatief werken aan het vermijden van psychische en psychosomatische aandoeningen (e.g; stress, burn-out, slapeloosheid, verslavingen, chronische pijn, mentale stoornissen, ...). Een mentaal fitness programma (geleide meditatie en/of coaching) gestoeld op de laatste wetenschappelijke neurocognitieve en mind-body inzichten. Kortom:…

MISSIE

Via een digitaal online platform preventief en curatief werken aan het vermijden van psychische en psychosomatische aandoeningen (e.g; stress, burn-out, slapeloosheid, verslavingen, chronische pijn, mentale stoornissen, ...). Een mentaal fitness programma (geleide meditatie en/of coaching) gestoeld op de laatste wetenschappelijke neurocognitieve en mind-body inzichten. Kortom: meer welzijn en gezondheid, minder medicatie, aan een significante lagere kost voor de samenleving.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy