Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Balunda ba mikalayi vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BALUNDA BA MIKALAYI - VRIENDEN VAN MIKALAYI

"Realiseer hun droom, geef hen stroom !"

Adres
Wolvenstraat 24
8500 - Kortrijk

Oprichtingsjaar
2014

Gezondheid (fysieke) - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
+32476217618

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Balunda ba Mikalayi is een officieel opgerichte vzw door Vlamingen die in Congo als kind opgroeiden. Het doel is de hydraulische elektriciteitscentrale in Mikalayi ( Kananga-Kasaï-DR Congo ) weer operationeel maken zodat het ziekenhuis, de kraamkliniek, het weeshuis, het bejaardenhuis en de 8 scholen (…

MISSIE

Balunda ba Mikalayi is een officieel opgerichte vzw door Vlamingen die in Congo als kind opgroeiden. Het doel is de hydraulische elektriciteitscentrale in Mikalayi ( Kananga-Kasaï-DR Congo ) weer operationeel maken zodat het ziekenhuis, de kraamkliniek, het weeshuis, het bejaardenhuis en de 8 scholen ( ruim 3000 leerlingen ) opnieuw over duurzame elektriciteit beschikken en zodoende opnieuw aansluiting vinden met de 21–ste eeuw.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy