Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Knoest Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KNOEST

Adres
Hof Ter Bremptstraat, 17
9260 - Wichelen

Oprichtingsjaar
2013

Jongeren - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0473261476

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
KNOEST vzw is een jonge organisatie bestaande uit ervaren en gedreven vrijwilligers die in hun vrije tijd de koppen bij elkaar steken om een onvergetelijk kamp ineen te knutselen. Knoest biedt betaalbare vakanties aan voor maatschappelijk kwetsbare jongeren van 6 tot 14 jaar. Wij willen…

MISSIE

KNOEST vzw is een jonge organisatie bestaande uit ervaren en gedreven vrijwilligers die in hun vrije tijd de koppen bij elkaar steken om een onvergetelijk kamp ineen te knutselen. Knoest biedt betaalbare vakanties aan voor maatschappelijk kwetsbare jongeren van 6 tot 14 jaar. Wij willen de kinderen niet alleen een leuke vakantie gunnen, wij willen hen ook zeven dagen lang verlossen van vooroordelen en van preventieve begrenzingen die hun dikwijls opgelegd worden vanwege hun specifieke problematiek. Via muzische vormingen, natuurexploraties, intensief actieve spelen en meditatieve momenten willen wij de kinderen bij hun vertrek een flinke dosis zelfbewustzijn en zelfvertrouwen meegeven.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Kamp per leeftijdscategorie

    Tijd is kostbaar, ook voor kinderen. Hen de kans geven te genieten van vrije tijd op hun manier, ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze graag doen, waar zij hun tijd aan willen geven. Door aangepaste spelen, creatieve vertelsels, ...

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy