Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Shelterbox Belux Vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SHELTERBOX BELUX

Maak het verschil!

Adres
Bijvennestraat 56
3500 - Hasselt

Oprichtingsjaar
2013

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
+32 (0)477 357685

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Elk jaar worden duizenden families getroffen door rampen. Vaak zonder waarschuwing, verliezen gezinnen hun huizen, hun bezittingen en hun levensonderhoud. Elke dag worden ze geconfronteerd met een strijd om te overleven. ShelterBox is een internationale hulporganisatie, opgebouwd rond mensen die geloven dat een veilig onderdak,…

MISSIE

Elk jaar worden duizenden families getroffen door rampen. Vaak zonder waarschuwing, verliezen gezinnen hun huizen, hun bezittingen en hun levensonderhoud. Elke dag worden ze geconfronteerd met een strijd om te overleven. ShelterBox is een internationale hulporganisatie, opgebouwd rond mensen die geloven dat een veilig onderdak, een mensenrecht is - die het van vitaal belang vinden dat er beschutting is tegen de chaos bij een ramp of conflict. Daarom bieden wij de hulpmiddelen, die mensen in staat stellen om hun huizen weer op te bouwen en om hun levens weer te herpakken. We streven ongeduldig naar een wereld waar geen familie achter blijft zonder beschutting na een ramp. Dit drijft ons om de steun van onze donoren, fondsenwervers en vrijwilligers om te zetten naar de kracht van gezinnen van over de hele wereld om hun huizen, levens en gemeenschappen weer op te bouwen. Ons ongeduld leidt tot de vastberadenheid om er alles aan te doen wat nodig is zodat er geen familie achterblijft zonder onderdak.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy