Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Antikankerfonds Stichting openbaar nut

Officiële naam: HET ANTI-KANKERFONDS - LE FONDS ANTI-CANCER

Het Antikankerfonds wil alle kankerbehandelingen, onafhankelijk van hun commerciële…

Adres
Boechoutlaan 221
1853 - Grimbergen - Strombeek-Bever

Oprichtingsjaar
2013

Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
022684816

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Antikankerfonds is een stichting die internationaal werkt en focust op de genezing* van kankerpatiënten d.w.z. 1. Ontwikkeling van beloftevolle kankerbehandelingen die momenteel geen kans krijgen 2. Gratis begrijpelijke, op wetenschap gebaseerde, informatie over kankerbehandelingen *genezing = zelfde levenskwaliteit behouden als voor de diagnose van…

MISSIE

Het Antikankerfonds is een stichting die internationaal werkt en focust op de genezing* van kankerpatiënten d.w.z. 1. Ontwikkeling van beloftevolle kankerbehandelingen die momenteel geen kans krijgen 2. Gratis begrijpelijke, op wetenschap gebaseerde, informatie over kankerbehandelingen *genezing = zelfde levenskwaliteit behouden als voor de diagnose van de ziekte alsook niet sterven aan deze ziekte.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 1 tot 2.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy