Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Koffieklap

KoffieKlap - Koffie met een verhaal

Adres
Klapdorp 41
2000 - Antwerpen

Oprichtingsjaar
17052013

Migratie/integratie - Vrouwen


Telefoon (algemeen nummer)
0494708860

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
KoffieKlap staat voor nieuwe kansen. Onze doelgroep bestaat uit vrouwen in een situatie van kwetsbaarheid gelinkt aan situatie van prostitutie, uitbuiting en mensenhandel. De meeste van deze vrouwen hebben een migrantenachtergrond en ze hebben vaak te maken met een extreme kans armoede. Mede door traumatische…

MISSIE

KoffieKlap staat voor nieuwe kansen. Onze doelgroep bestaat uit vrouwen in een situatie van kwetsbaarheid gelinkt aan situatie van prostitutie, uitbuiting en mensenhandel. De meeste van deze vrouwen hebben een migrantenachtergrond en ze hebben vaak te maken met een extreme kans armoede. Mede door traumatische ervaringen en isolement ervaren ze een hoge drempel naar integratie en toetreding tot de arbeidsmarkt. Ondanks deze factoren zijn dit overlevers en vrouwen met veel potentieel. Als organisatie willen we de vicieuze cirkel van uitbuiting en armoede doorbreken. Met de nodige kansen en begeleiding op maat komen ze uit isolement en gaan ze in hun kracht staan en is toetreding tot de arbeidsmarkt en deelname aan de samenleving mogelijk.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy