Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Prinses Harte Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PRINSES HARTE

Kleur, licht en troost in het ziekenhuis

Adres
Alfred Nobelstraat 24
2812 - Mechelen - Muizen

Oprichtingsjaar
2013

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0472491455

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 5 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en…

MISSIE

De kinderkankerafdeling in het ziekenhuis. En jouw kind in één van de bedden. Het is ons verhaal. En het verhaal van Harte, onze dochter. Harte werd ziek toen ze 5 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte doet dat nu voor andere kinderen. Wij maken een ziek kind blij met een kleurrijk ridder- of prinsessenpakket boordevol leuke zaken. Met deze pakketten zorgen we voor een dosis kleur, licht en troost in de soms beangstigende ziekenhuisomgeving. Het begon met een pop, maar al snel werd het veel meer: een handige pyjama, een fleecedeken, een goedlachse pop, hippe schoudertas, warmtekussen of coole muts ... We willen hiermee het ziekenhuisverblijf van de kinderen aangenamer maken. Een pakket is iets tastbaars, de kinderen mogen het mee naar huis nemen. Alle kinderen en jongeren die behandeld worden voor kanker in een Belgisch universitair ziekenhuis, kunnen een gratis verwenpakket aanvragen. “Met deze pakketten proberen we de kinderen zoveel mogelijk zachte munitie te geven“ Een pakket kan onderstaande items bevatten, afhankelijk van de situatie: EEN HANDIGE PYJAMA Vervelend, een pyjama over je hoofd trekken met al die kabels. De pyjama van Prinses Harte open je aan de zijkant. EEN FLEECEDEKEN Warm en kleurrijk, met leuke afbeeldingen erop. Voor op je bed of in de zetel. EEN POP Voor jongens een ridder, voor meisjes een prinses met een mooie lach. Of omgekeerd, wat jij het liefst hebt. Met een grote bos haar om zalig met je vingers door te glijden. EEN WARMTEKUSSEN Het kussen wordt heerlijk warm in de microgolfoven en verzacht pijn. EEN MUTS Een coole en zachte muts die warmte geeft. Heel gewoon of super hip, voor elk hoofd wat wils. EEN SCHOUDERTAS Een schoudertas voor je boeken, laptop, schrijfgerief of wat dan ook. EN NOG VEEL MEER Vlaggetjes, een slaapzak en pyjama voor de pop, een slabbetje of Radio Robbie-cape.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy