Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Groene Gevels

Officiële naam: vzw Groene Gevels

Betaalbaar, onderhoudsvriendelijk en sensationeel

Adres
Kakemanstraat 11
9280 - Lebbeke

Oprichtingsjaar
2003

Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
0456/16 81 75

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het massaal vergroenen van onze straten en pleinen met behulp van grondgebonden groene gevels waarbij klimplanten vanuit de volle grond via een klimhulp gevels begroenen. Hiervoor doen we onderzoek naar betaalbare klimhulpen, de eigenschappen van klimplanten, ... We informeren, adviseren, geven opleidingen en voordrachten, en…

MISSIE

Het massaal vergroenen van onze straten en pleinen met behulp van grondgebonden groene gevels waarbij klimplanten vanuit de volle grond via een klimhulp gevels begroenen. Hiervoor doen we onderzoek naar betaalbare klimhulpen, de eigenschappen van klimplanten, ... We informeren, adviseren, geven opleidingen en voordrachten, en leggen groene gevels aan.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Aanleg van groenslingers in Borgerhout

  Klimplanten die van beide gevel links en rechts van de straat over de straat heen groeien via een klimhulp op 5 á 6 m hoogte.

  MEER

 • Aanleg Geveltuintjes

  150 geveltuintjes in en om Hasselt aangelegd in opdracht van stad Hasselt

  MEER

 • Groene pergola en groene gevel

  Aan de straatzijde die zuidgeoriënteerd is een groene pergola en groene gevels aanbrengen zodat die zorgen voor schaduw in de zomer en volop licht in de winter (bladverliezende soorten).

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy