Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

IN-Gent

Officiële naam: Integratie en Inburgering Gent vzw

Integratie en Inburgering

Adres
Kongostraat 42
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2015

Diensten aan verenigingen - Migratie/integratie


Telefoon (algemeen nummer)
092657840

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
o IN-Gent ondersteunt nieuwkomers tijdens hun inburgeringstraject met maatschappelijke oriëntatie, Nederlandse les, toeleiding naar werk of onderwijs en de opbouw van hun nieuwe netwerk. o Als expert op het vlak van etnisch culturele diversiteit en taalbeleid voor anderstaligen verleent IN-Gent advies aan organisaties en verenigingen.…

MISSIE

o IN-Gent ondersteunt nieuwkomers tijdens hun inburgeringstraject met maatschappelijke oriëntatie, Nederlandse les, toeleiding naar werk of onderwijs en de opbouw van hun nieuwe netwerk. o Als expert op het vlak van etnisch culturele diversiteit en taalbeleid voor anderstaligen verleent IN-Gent advies aan organisaties en verenigingen. Via beeldvormingscampagnes sensibiliseert IN-Gent de Gentenaars om diversiteit te omarmen. o IN-Gent is ervan overtuigd dat inclusie en diversiteit de samenleving verrijkt. Door samen te werken met structurele partners streeft IN-Gent naar een superdiverse samenleving waarin iedereen, ongeacht herkomst of achtergrond, gelijke kansen krijgt.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

> 7.000.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 100 tot 199

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Buur en Natuur

    Met Buur en Natuur slaan Natuurpunt Gent en IN-Gent vzw de handen in elkaar. Het project wil anderstalige nieuwkomers en Gentenaars samenbrengen in de natuur. Door samen te wandelen leren ze elkaar, maar ook de natuur, beter kennen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy