Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

ArtMuze vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ARTMUZE

Sterker worden in je eigen ritme!

Adres
Pontweg, 9
9310 - Aalst - Herdersem

Oprichtingsjaar
2014

Gezondheid (fysieke) - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0497662730

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Kinderen met een fysieke, mentale en/of neurologische uitdaging, alsook volwassenen met de mentale kracht van een kind, sterker laten worden in hun eigen ritme door muziek te spelen.

MISSIE

Kinderen met een fysieke, mentale en/of neurologische uitdaging, alsook volwassenen met de mentale kracht van een kind, sterker laten worden in hun eigen ritme door muziek te spelen.
FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Brede School Leidstar Brussel

    Leidstar is een multiculturele school waar veel kinderen zitten met ontwikkelings-, leer- en gedragsstoornissen, veel uitdagingen bij taal, rekenen, coördinatie en motoriek. Door muziek te integreren in hun revalidatie-oefeningen, kunnen zij hun uitdagingen beter aan. wij vertrekken steeds vanuit de sterktes en de interesses van…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy