Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

MeeGaan vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MEEGAAN

Leer- en tewerkstellingsproject

Adres
Warlokkestraat 1B
1540 - Herne

Oprichtingsjaar
2014

Opleiding/tewerkstelling - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0032473269826

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
MeeGaan vzw is een leer- en tewerkstellingsproject en richt zich tot personen die (nog) niet of niet meer aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. De vzw wil een ervaringscentrum zijn waar medewerkers vertrouwen kunnen opdoen in hun eigen talenten en extra vaardigheden kunnen…

MISSIE

MeeGaan vzw is een leer- en tewerkstellingsproject en richt zich tot personen die (nog) niet of niet meer aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. De vzw wil een ervaringscentrum zijn waar medewerkers vertrouwen kunnen opdoen in hun eigen talenten en extra vaardigheden kunnen aanleren. Het doel is deze medewerkers volwaardig te laten deelnemen aan het maatschappelijke leven op basis van hun competenties. In samenwerking met een kok/bakker, een pedagogisch medewerker en vrijwilligers is in het najaar 2019 een bakkersatelier opgestart, ‘tBruut. In een tweede fase volgt een groeiatelier. Sinds september 2019 zijn de medewerkers in het bakkersatelier gestart met het aanleren van de vaardigheden.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • tbruut

    een bakkersatelier waar mensen met een afstand tot werk door vrijwilligers en professionelen worden ondersteund naar meer zelfstandigheid

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy