Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

RainbowHouse Brussels Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: RAINBOWHOUSE BRUSSELS

Home of the LGBTQI-organizations in the Brussels' Region

Adres
Kolenmarkt 42
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
2002

Mensenrechten - Diensten aan verenigingen


Telefoon (algemeen nummer)
02/503 59 90

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het RainbowHouse is de koepelorganisatie voor Brusselse LGBTQI-organisaties. De leden van de koepel en van de LGBTQI-gemeenschap treffen er elkaar, en het team van het RainbowHouse is actief in tal van projecten, waaronder de jaarlijkse Pride. Het doel is meer zichtbaarheid te bieden aan LGBTQI-personen…

MISSIE

Het RainbowHouse is de koepelorganisatie voor Brusselse LGBTQI-organisaties. De leden van de koepel en van de LGBTQI-gemeenschap treffen er elkaar, en het team van het RainbowHouse is actief in tal van projecten, waaronder de jaarlijkse Pride. Het doel is meer zichtbaarheid te bieden aan LGBTQI-personen en op te komen voor hun belangen, door de werken aan openheid voor seksuele oriëntatie en genderidentiteit bij de politiek en in de samenleving.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy