Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zen Sangha vzw

Officiële naam: Zen Sangha vzw

Zen is een radicale omwerking van het zelf door het ontdingen van zijn en geest in resonan…

Adres
Elyzeese Velden 10 B
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2002

Cultuur/patrimonium - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
0470440982

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Zen Sangha vzw heeft als centrale doelstelling: de zenbeoefening van de Sotozenschool in de lijn van Taizan Maezumi Roshi (de White Plum Asanga) en Catherine Genno Pagès Roshi (Dana Sangha) in België te belichamen, aan te bieden en te vertegenwoordigen. Hiertoe wil de vereniging activiteiten…

MISSIE

Zen Sangha vzw heeft als centrale doelstelling: de zenbeoefening van de Sotozenschool in de lijn van Taizan Maezumi Roshi (de White Plum Asanga) en Catherine Genno Pagès Roshi (Dana Sangha) in België te belichamen, aan te bieden en te vertegenwoordigen. Hiertoe wil de vereniging activiteiten en structuren organiseren waaronder zenmeditatie, studie, religieuze diensten, voordrachten en andere activiteiten die de Boeddhamandala tot uitdrukking brengen en die niet in strijd zijn met de geldende wetgeving. Op die manier wil de vereniging de kernelementen van de zenpraktijk kenbaar maken, zoals leven in niet-weten, de studie van het zelf en de ontwikkeling van mededogen en liefde voor de anderen. De vereniging streeft naar een goede verstandhouding en samenwerking met gelijkaardige initiatieven – groepen, organisaties of bewegingen van alle gezindten die uitdrukking geven aan een spirituele weg – in een geest van openheid en verdraagzaamheid. De vereniging staat achter de opvatting dat je zen nooit enkel voor jezelf beoefent, maar in het belang van alle levende wezens. Dit impliceert een uitgesproken sociale houding.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy