Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bach Academie Alden Biesen

Officiële naam: Organum Alden Biesen vzw

Adres
Kasteelstraat 6
3740 - Bilzen

Oprichtingsjaar
1999

Cultuur/patrimonium


Telefoon (algemeen nummer)
0497670001

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Organum Alden Biesen vzw werd in 1999 opgericht om het historisch Van Peteghem orgel in Alden Biesen te exploreren en te bespelen. In 2022 bestaan de ensembles, Alden Biesen Baroque Orchestra en Alden Biesen Baroque Choir, 10 jaar. Het is incontournable: Organum Alden Biesen vzw…

MISSIE

Organum Alden Biesen vzw werd in 1999 opgericht om het historisch Van Peteghem orgel in Alden Biesen te exploreren en te bespelen. In 2022 bestaan de ensembles, Alden Biesen Baroque Orchestra en Alden Biesen Baroque Choir, 10 jaar. Het is incontournable: Organum Alden Biesen vzw – een autonome organisatie, middels good governance tot op heden nog steeds selfsupporting, zonder structurele noch projectmatige subsidies - organiseert, produceert en presenteert al jarenlang hoogstaande, succesvolle concerten. Daarmee zet deze organisatie de Landcommanderij Alden Biesen en diverse andere historische erfgoedlocaties in Limburg op de internationale concertkalender. De rijke diversiteit en verscheidenheid in de programmatie worden gerespecteerd door een duurzaam opgebouwd publiek, door een schare van internationale artiesten en kunstenaars die er podiumkansen kregen én door alle andere betrokken partners.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy