Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Groep Weerwerk Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WEERWERK

Geëngageerd ondernemen, professioneel begeleiden

Adres
Gaardeniersweg 80
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1999

Opleiding/tewerkstelling - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
09 223 02 04

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Groep Weerwerk wil mensen een duurzame plek op de arbeidsmarkt laten vinden. We doen dit door mensen tewerk te stellen of hen via andere trajecten te trainen en te begeleiden. Onze missie luidt: "Samen gaan we voluit om jou te laten groeien, zodat je je…

MISSIE

Groep Weerwerk wil mensen een duurzame plek op de arbeidsmarkt laten vinden. We doen dit door mensen tewerk te stellen of hen via andere trajecten te trainen en te begeleiden. Onze missie luidt: "Samen gaan we voluit om jou te laten groeien, zodat je je werk en leven stevig in handen hebt." Het kernwoord in onze werking is 'groei': mensen kansen geven en hen zodanig te begeleiden dat ze die kansen ook grijpen.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 6 105 106

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 147

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • HOOS, circulair textielatelier

    Weerwerk onderneemt sociaal en circulair: ons confectie-atelier is gespecialiseerd in het upcyclen van allerlei afgedankte textielmaterialen: gebruikt reclamezeil, oude werkpakken, reststromen uit de textielproductie,.. Werknemers op zoek naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt maken hiervan zakken, huishoudtextiel, kleine tasjes,...

    MEER

  • Activerende werkvoeren, voortrajecten naar betaald werk

    Onze activerende werkvloeren geven kansen aan mensen die nog niet sterk genoeg zijn voor een betaalde job. Zij doen terug werkritme op en sleutelen aan de competenties die nodig zijn om straks een job op te nemen in de sociale of reguliere economie.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy