Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Muzemix vzw

Adres
Kanaalstraat 15
3650 - Dilsen-Stokkem

Oprichtingsjaar
1998

Cultuur/patrimonium - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0477 940 680

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Muzemix wil je laten experimenteren met verschillende expressievormen, zoals zang, theater, circus, beeld, media of een andere expressievorm. Dit doen we op een kunst-educatieve manier en je wordt ondersteund om jouw talent te ontwikkelen, binnen een fijne sfeer met anderen. Dit doen we voor kinderen,…

MISSIE

Muzemix wil je laten experimenteren met verschillende expressievormen, zoals zang, theater, circus, beeld, media of een andere expressievorm. Dit doen we op een kunst-educatieve manier en je wordt ondersteund om jouw talent te ontwikkelen, binnen een fijne sfeer met anderen. Dit doen we voor kinderen, jongeren én volwassenen binnen verschillende activiteiten en projecten. Het uitgangspunt hierbij is het talent van ieder mens in functie van de algemene ontwikkeling. We gaan voor een positieve benadering voor elke mens en werken in kleine groepen in een veilige sfeer.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy