Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Journalismfund.eu vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: JOURNALISMFUND.EU

Stimuleert onafhankelijke onderzoeksjournalistiek om de democratie te bevorderen.

Adres
Leopoldstraat 6
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
1998

Andere


Telefoon (algemeen nummer)
027055910

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Journalismfund.eu vzw is een onafhankelijke non-profitorganisatie door burgers opgericht in 1998. De organisatie is gesticht met als doel diepgaande, grensoverschrijdende en onafhankelijke onderzoeksjournalistiek te faciliteren om de democratie in Europa te bevorderen door donoren en journalisten te connecteren, zonder de onafhankelijkheid van de journalisten in…

MISSIE

Journalismfund.eu vzw is een onafhankelijke non-profitorganisatie door burgers opgericht in 1998. De organisatie is gesticht met als doel diepgaande, grensoverschrijdende en onafhankelijke onderzoeksjournalistiek te faciliteren om de democratie in Europa te bevorderen door donoren en journalisten te connecteren, zonder de onafhankelijkheid van de journalisten in het gedrang te brengen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 1 535 286

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 6

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Cross-Border projecten

  Europese journalisten samenwerken rond één onderzoek

  MEER

 • Modern Slavery Unveiled

  Intercontinentale samenwerking (Europa en Azië ) van journalisten stimuleren om vormen van moderne slavernij en mensenhandel bloot te leggen.

  MEER

 • Fonds Pascal Decroos

  Dit project stelt journalisten in staat diepgravend onderzoek te voeren over om het even welk thema. De resultaten moeten ondermeer in een Vlaams medium verschijnen.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy