Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Maakbare Mens Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE MAAKBARE MENS

Adres
Breughelstraat 31
2018 - Antwerpen(2)

Oprichtingsjaar
1995

Gezondheid (fysieke) - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
032057310

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Nieuwe medische technologieën stellen ons in toenemende mate in staat onze gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren. Tegelijk gaan ze vaak gepaard met maatschappelijke bezorgdheden en een grotere individuele verantwoordelijkheid. De Maakbare Mens informeert over de mogelijkheden en risico’s zodat mensen keuzes maken die henzelf en…

MISSIE

Nieuwe medische technologieën stellen ons in toenemende mate in staat onze gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren. Tegelijk gaan ze vaak gepaard met maatschappelijke bezorgdheden en een grotere individuele verantwoordelijkheid. De Maakbare Mens informeert over de mogelijkheden en risico’s zodat mensen keuzes maken die henzelf en anderen ten goede komen. Vertrekkend vanuit vrijzinnig humanistische waarden stimuleren we een publiek debat over het gebruik van deze technologieën en streven we naar een weloverwogen beleid in een ruimdenkende, begripvolle samenleving.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Overal DNA

  DNA is overal. Het zit in ons en in alle levende dingen. Je kunt er dus best iets vanaf weten. Dat is het doel van “Overal DNA”. Een website, activiteiten en meer over genetica en erfelijkheid.

  MEER

 • Meer orgaandonoren met een moslimachtergrond

  Een sociale mediacampagne aangevuld met activiteiten, gericht op jongeren tussen 18 en 40 jaar met een moslimachtergrond, zodat ze meer weten over orgaandonatie, en er meer open voor staan om er over te spreken met anderen.

  MEER

 • Zaad- en eicellen uit huid?

  Dit project bestaat uit reeks van activiteiten, voornamelijk burgerfora waarin mensen hun mening en stem kunnen geven over deze technologie.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy