Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen vzw Aalst Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: AALSTERSE VIERDEWERELDGRP MENSEN VOOR MENSEN

Zet een punt achter armoede

Adres
St-Annalaan, 41/02
9300 - Aalst

Oprichtingsjaar
1995

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
+32 53 78 36 60

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen is een vereniging waar armen het woord nemen die strijdt voor gelijke rechten van mensen in armoede en een solidaire samenleving. Armoede is op de eerste plaats niet genoeg geld hebben om de huur te betalen, te eten, naar de dokter…

MISSIE

Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen is een vereniging waar armen het woord nemen die strijdt voor gelijke rechten van mensen in armoede en een solidaire samenleving. Armoede is op de eerste plaats niet genoeg geld hebben om de huur te betalen, te eten, naar de dokter te gaan, de schoolkosten te betalen. Het is niet genoeg hebben om menswaardig te kunnen leven. Armoede gaat over onrecht en uitsluiting. Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen werkt aan concrete veranderingen die de oorzaken van armoede duurzaam aanpakken. Vanuit dialoog en verbinding tussen mensen in armoede, medestanders en beleidspartners - met aandacht voor respect, gelijkwaardigheid en solidariteit. Opdat iedereen recht heeft op een menswaardig leven en volwaardig kan deelnemen aan onze samenleving.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy