Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Buurtsport Leuven - Tofsport Leuven

Adres
Prof. Van Overstraetenplein 1
3000 - Leuven

Oprichtingsjaar
1993

Sport


Telefoon (algemeen nummer)
016272220

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Tofsport wil sport voor iedereen aanbieden, zonder iemand uit te sluiten. Dat betekent dat er ook voldoende sportaanbod moet zijn voor personen die hun weg naar de reguliere sportclub (nog) niet vinden. Buurtsport probeert daarom laagdrempelige sportalternatieven te creëren en ook bruggen te bouwen tussen…

MISSIE

Tofsport wil sport voor iedereen aanbieden, zonder iemand uit te sluiten. Dat betekent dat er ook voldoende sportaanbod moet zijn voor personen die hun weg naar de reguliere sportclub (nog) niet vinden. Buurtsport probeert daarom laagdrempelige sportalternatieven te creëren en ook bruggen te bouwen tussen reguliere sportclubs en maatschappelijk kwetsbare personen. Zo worden bijvoorbeeld samen met allerlei sportverenigingen initiaties voor jonge anderstalige nieuwkomers georganiseerd. Verder maakt Buurtsport verenigingen ook bewust van hun sociale rol om iedereen aan boord te krijgen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy