Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Tutti Fratelli Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: TUTTI FRATELLI

een sociaal-artistieke werkplek die theater maakt met zij die minder kansen kregen in hu…

Adres
Lange Gasthuisstraat 26
2000 - Antwerpen

Oprichtingsjaar
1991

Armoedebestrijding - Cultuur/patrimonium


Telefoon (algemeen nummer)
+32-3-233 22 81

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
1. Artistieke werkprocessen opzetten met een diverse doelgroep, waar steeds de nadruk ligt op de meest kwetsbaren, met het oog op de versterking van hun sociale en culturele vaardigheden. Uit deze werkprocessen volgen artistiek hoogstaande producties (1 nieuwe grote zaalproductie per seizoen) 2. Een aanvulling…

MISSIE

1. Artistieke werkprocessen opzetten met een diverse doelgroep, waar steeds de nadruk ligt op de meest kwetsbaren, met het oog op de versterking van hun sociale en culturele vaardigheden. Uit deze werkprocessen volgen artistiek hoogstaande producties (1 nieuwe grote zaalproductie per seizoen) 2. Een aanvulling zijn in het theaterlandschap 3. Samenwerkingsverbanden opzetten in de culturele en welzijnssector 4. het nastreven van ontmoetingen tussen mensen met verschillende sociale, culturele, etnische, religieuze of filosofische achtergronden 5. Een werkplaats geven waar maatschappelijk kwetsbaren, senioren, jongeren, toneelspelers, zangers, regisseurs, dansers, schrijvers, beeldend kunstenaars, filmmakers, muzikanten, autochtoon en allochtoon elkaar wederzijds bevruchten om te komen tot sociaal artistieke producties.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy