Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Wissel

Officiële naam: vzw Buurthuis De Wissel

Samen voor een aangename buurt.

Adres
Noordveldstraat, 37
8000 - Brugge

Oprichtingsjaar
1990

Armoedebestrijding - Diensten aan verenigingen


Telefoon (algemeen nummer)
0496564593

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Buurthuis De Wissel werkt met vrijwilligers aan de sociale cohesie binnen de sociale woonwijken van Sint-Pieters Brugge. Dit doen we door een mooie accommodatie ter beschikking te stellen voor de buurtbewoners en allerlei verenigingen uit de buurt. Daarnaast organiseren we zelf een aantal jaarlijks terugkerende…

MISSIE

Buurthuis De Wissel werkt met vrijwilligers aan de sociale cohesie binnen de sociale woonwijken van Sint-Pieters Brugge. Dit doen we door een mooie accommodatie ter beschikking te stellen voor de buurtbewoners en allerlei verenigingen uit de buurt. Daarnaast organiseren we zelf een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten voor en met de bewoners van de sociale wijken Sint-Pieters Brugge.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Opsmuk

  16 jaar na onze laatste verbouwing, na vier verschillende conciërges en na een lange Corona sluiting zijn we bezig met het Buurthuis volledig in orde te zetten. Alles grondig opruimen, alles gronding poetsen, opfrissen waar nodig en renoveren waar nuttig.

  MEER

 • Covergroepen

  Om onze buurt wat meer "feest" aan te bieden organiseren we in 2021 zes optredens van coverbands. Hiermee willen we dichtbij ontspanningsmogelijkheid creëren voor de buurtbewoners.

  MEER

 • Benefietmaaltijd

  Reeds jaren organiseert een groepje "vrienden" van De Wissel een benefietmaaltijd. Daar komen steeds een 120 tal mensen op af. Dit willen we dit jaar (na corona) opnieuw inplannen. Dit brengt ook de nodige fondsen in de kas om verder te kunnen werken.

  MEER

 • Buurtfeest

  Dit staat nog in de steigers.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy