Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zeil en Surfclub Broechem

Waar watersport begint!

Adres
Oelegemsesteenweg 43B
2520 - Ranst - Broechem

Oprichtingsjaar
1989

Jongeren - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
034750086

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
ZSC Broechem is een levendige club voor jong en oud die een passie hebben met water, zeilen en surfen, gelegen aan het spaarbekken van Water-link te Broechem (het vroegere AWW). We willen iedereen de kans geven om te genieten van de zeil en windsurf sport.…

MISSIE

ZSC Broechem is een levendige club voor jong en oud die een passie hebben met water, zeilen en surfen, gelegen aan het spaarbekken van Water-link te Broechem (het vroegere AWW). We willen iedereen de kans geven om te genieten van de zeil en windsurf sport. Dit wilt zeggen dat we ook actief G-sporters ondersteunen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20 tot 49

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • G-surf

    We willen via tandem windsurf sets in de eerste plaats mensen met een visuele beperking de kans geven om te leren surfen. Verder willen we onze sporters met autisme spectrum stoornis beter ondersteunen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy