Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Caritas Hulpbetoon Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CARITAS HULPBETOON

Wij werken samen met de meest kwetsbaren aan hun toekomst in onze samenleving

Adres
Liefdadigheidsstraat, 39
1210 - Sint-Joost-Ten-Node

Oprichtingsjaar
1986

Armoedebestrijding - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
02 608 00 72

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Caritas Hulpbetoon is opgericht vanuit Caritas Vlaanderen en de bisdommen, om een antwoord te bieden op de nood aan ondersteuning van de minst bedeelden in onze maatschappij, die buiten de mazen van het net van de reguliere hulpverlening vallen. Caritas Hulpbetoon biedt steun aan kwetsbare…

MISSIE

Caritas Hulpbetoon is opgericht vanuit Caritas Vlaanderen en de bisdommen, om een antwoord te bieden op de nood aan ondersteuning van de minst bedeelden in onze maatschappij, die buiten de mazen van het net van de reguliere hulpverlening vallen. Caritas Hulpbetoon biedt steun aan kwetsbare mensen, op zoek naar een betere toe­komst en die daarin onder­steund worden door een begeleidende dienst of zorg­instantie. Onder hen treffen we jongeren aan die uit een instel-ling komen, alleenstaande ouders met kinderen, ouderen, kansar-me gezinnen, vluchtelingen die een asielaanvraag hebben lopen, daklozen, Roma, ....

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy