Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zonnehoeve Production Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ZONNEHOEVE PRODUCTION

Adres
Zonnestraat 15
9810 - Nazareth

Oprichtingsjaar
1989

Opleiding/tewerkstelling - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
09 384 50 11

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Zonnehoeve Production is een maatwerkbedrijf dat betaalde arbeid aanbiedt in een aangepaste, beschermde werkomgeving voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het betreft niet zomaar tewerkstelling, wel een duurzame job op een aangename werkplek met tevreden werknemers. Hierdoor bevorderen we de maatschappelijke integratie van…

MISSIE

Zonnehoeve Production is een maatwerkbedrijf dat betaalde arbeid aanbiedt in een aangepaste, beschermde werkomgeving voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het betreft niet zomaar tewerkstelling, wel een duurzame job op een aangename werkplek met tevreden werknemers. Hierdoor bevorderen we de maatschappelijke integratie van personen met een lichte of matige handicap. Zonnehoeve Production investeert in innovatieve werkmethodes en opleiding. Door te werken in team, leermomenten in te bouwen en door de begeleiding van gemotiveerde monitoren willen we iedere werknemer laten ontwikkelen. Zowel op werk- als op persoonlijk vlak. Wij hechten in onze werkplaats veel belang aan Eerlijkheid en Oprechtheid, Verantwoordelijkheid, Betrokkenheid en Vertrouwen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 10 756 865

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 220

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy