Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Carrousel Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CARROUSEL

Organisatie met vrijwilligers die vakanties inricht voor volwassen personen met een h…

Adres
Hemelstraat 27
3582 - Beringen - Koersel

Oprichtingsjaar
1984

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
011 42 19 07

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw Carrousel is een vereniging die vakanties en sport inricht voor personen met een beperking. Onze vereniging organiseert vier keer per jaar een kamp, deze kampen gaan door met Pasen (van Goede Vrijdag tot Paasmaandag), twee periodes in de zomer en met Kerstmis (van 26…

MISSIE

Vzw Carrousel is een vereniging die vakanties en sport inricht voor personen met een beperking. Onze vereniging organiseert vier keer per jaar een kamp, deze kampen gaan door met Pasen (van Goede Vrijdag tot Paasmaandag), twee periodes in de zomer en met Kerstmis (van 26 tem 29 december). Onze leden kunnen aan twee van deze vier kampen per jaar deelnemen. De kampen worden volledig ingericht door onze vrijwilligers. Deze zorgen voor drie aangepaste activiteiten per dag en staan ook in voor de verzorging van de personen met een beperking. Daarnaast organiseren we ook één sportdag. Zowel vrijwilligers als personen met een beperking kunnen bij ons terecht vanaf 16 jaar. We hebben geen politieke strekking of geloofsovertuiging.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy