Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Huize Tordale Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HUIZE TORDALE

wonen - werken - leren - ontspannen

Adres
Bruggestraat 39
8820 - Torhout

Oprichtingsjaar
1984

Jongeren - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
050231365

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Tordale wil er samen met de samenleving voor zorgen dat mensen met specifieke mogelijkheden en beperkingen zelf hun leven zoveel mogelijk kunnen sturen en kwaliteitsvol kunnen uitbouwen. Tordale wil vanuit haar visie - binnen een financieel gezond kader - voor jongeren en volwassenen met specifieke…

MISSIE

Tordale wil er samen met de samenleving voor zorgen dat mensen met specifieke mogelijkheden en beperkingen zelf hun leven zoveel mogelijk kunnen sturen en kwaliteitsvol kunnen uitbouwen. Tordale wil vanuit haar visie - binnen een financieel gezond kader - voor jongeren en volwassenen met specifieke mogelijkheden en beperkingen die haar dit expliciet vragen, ondersteunende en breed toegankelijke dienstverlening uitbouwen die garandeert dat deze mensen op vlak van wonen, leren, werken en ontspannen volwaardig aan de samenleving kunnen participeren.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 32 908 119

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 707

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Duofiets voor Het Baken en de dagbestedingswerking

  Samen buiten bewegen, het doet iedereen goed. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om zich, op een veilige manier, zelfstandig in het verkeer te bewegen. Daarom willen we dit op een aangepaste manier doen met de duofiets, waarbij twee mensen naast elkaar kunnen fietsen.…

  MEER

 • Kampuitstap voor Biels 6

  Biels 6 is een semi-gesloten leefgroep voor jongeren in Tordale. Er wonen jongeren met een verstandelijke beperking en bijkomende gedrags- en emotionele problemen.

  MEER

 • Noodfonds voor medische onkosten

  Tordale hanteert al geruime tijd een noodfonds voor medische tussenkomsten. Met dit noodfonds proberen we tegemoet te komen aan de meest urgente medische ingrepen of medicatiekosten bij onze cliënten. We spreken dit noodfonds enkel aan voor cliënten wiens eigen of familiale financiële situatie het niet…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy