Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Christoforusgemeenschap Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CHRISTOFORUSGEMEENSCHAP

Dragen en Gedragen worden

Adres
Asselkouter 34
9820 - Merelbeke

Oprichtingsjaar
1984

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
09/362 76 08

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Christoforusgemeenschap vzw is een kleinschalige Vergunde Zorgaanbieder voor volwassenen met een beperking in Munte (Merelbeke). Wij werken vanuit de steinerorthopedagogoiek, waarin gelijkwaardigheid, lotsverbondenheid en respect voor de integriteit centraal staan. De Christoforusgemeenschap is een plek waar mensen zorgen voor de mensen. Maar we dragen…

MISSIE

De Christoforusgemeenschap vzw is een kleinschalige Vergunde Zorgaanbieder voor volwassenen met een beperking in Munte (Merelbeke). Wij werken vanuit de steinerorthopedagogoiek, waarin gelijkwaardigheid, lotsverbondenheid en respect voor de integriteit centraal staan. De Christoforusgemeenschap is een plek waar mensen zorgen voor de mensen. Maar we dragen ook zorg voor de aarde, de planten en de dieren. Want zorgen voor de aarde is zorgen voor de mens. Bewoners en medewerkers kunnen elkaar hier in mee dragen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 1 584 801

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Camino

    Nieuw huis voor volwassenen met een beperking die begeleid zelfstandig wonen in Bottelare

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy