Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

GROENPARK ROESELARE Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: GROENPARK ROESELARE

uw wijk onze passie

Adres
Lorkenstraat 20
8800 - Roeselare

Oprichtingsjaar
1982

Milieu - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
051/20 54 77

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het bevorderen van het leefmilieu en de samenleving in het Groenpark, met aandacht voor zowel de individuele bewoner als de groep bewoners met inzonderheid de kinderen en de bejaarden.

MISSIE

Het bevorderen van het leefmilieu en de samenleving in het Groenpark, met aandacht voor zowel de individuele bewoner als de groep bewoners met inzonderheid de kinderen en de bejaarden.
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • 'Als seconden te traag tikken...'

  Als seconden te traag tikken voel je je niet verbonden. Je mist een hechte, emotionele band met anderen. Of je hebt minder contact met andere mensen dan je wenst. Als seconden te traag tikken is een persoonlijke ervaring. Veelal is het een verborgen probleem. Anderen…

  MEER

 • “HET COLLIEVLINDERPAD” ...een verfrissend stukje Roeselare

  Collievlinderpad Groenpark doet het goed en wil vlinders onder de aandacht brengen. De natuurlijke biotoop van heel wat soorten staat immers onder druk. We gaan voor een beek die overloopt van bloemen langs de verbindingsroute naar het stadscentrum, die volop vlinders, fietsers en wandelaars zal…

  MEER

 • buurTime

  Vandaag volgen we angstvallig de actualiteit. De viroloog heeft veel invloed en we luisteren naar zijn advies. Hij heeft het voornamelijk over de ontwikkeling van het virus en drukt zich uit in cijfers. Maar daarnaast heeft hij oog voor het mentaal welbevinden en vertelt hij…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy