Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vereniging voor Infantiele Encefalopatie, hersenverlamming vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VERENIGING VOOR INFANTIELE ENCEFALOPATIE HERSENVERLAMMING

Adres
Boomgaardstraat 72
2070 - Zwijndrecht

Oprichtingsjaar
1982

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
03 253 07 61

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De doelstellingen van IE zijn: - het stimuleren van de vroegopsporing en de vroegbehandeling van risicobaby's - het bevorderen van integratie van personen met I.E. - het stimuleren van onderling contact en ervaringsuitwisseling van personen met I.E. en hun gezin - het aanmoedigen van wetenschappelijk…

MISSIE

De doelstellingen van IE zijn: - het stimuleren van de vroegopsporing en de vroegbehandeling van risicobaby's - het bevorderen van integratie van personen met I.E. - het stimuleren van onderling contact en ervaringsuitwisseling van personen met I.E. en hun gezin - het aanmoedigen van wetenschappelijk onderzoek en het benutten van de praktische toepassing ervan - het verwezenlijke van inspraak bij de bevoegde instanties.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy