Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Satori Kwai Mortsel

Officiële naam: Satori Kwai Mortsel VZW

JITA KYOEI - algemeen welzijn voor zichzelf en voor anderen

Adres
Amedeus Stockmanslei, 121
2640 - Mortsel

Oprichtingsjaar
1979

Gezondheid (fysieke) - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
03 455 66 00

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het plezier beleven aan onze gevechts-sport/-kunst (Judo / Ju Jitsu / Escrima) is en blijft altijd van primair belang! Bij gevechts-sporten/-kunsten zijn discipline en zelfdiscipline van grote waarde. Dit om ongelukken te vermijden enerzijds. Anderzijds is dit nodig om een doel te bereiken. Het doel…

MISSIE

Het plezier beleven aan onze gevechts-sport/-kunst (Judo / Ju Jitsu / Escrima) is en blijft altijd van primair belang! Bij gevechts-sporten/-kunsten zijn discipline en zelfdiscipline van grote waarde. Dit om ongelukken te vermijden enerzijds. Anderzijds is dit nodig om een doel te bereiken. Het doel voor de beoefenaar is om de fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, om zichzelf te verbeteren als persoon, en het algemene welzijn te verbeteren. Zowel het competitieve aspekt als het recreatieve komen aan bod in onze club. Onze club heeft dan ook het Panathlon-charter ondertekend.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy