Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw "Ontmoetingscentrum Viane"

Officiële naam: vzw "Ontmoetingscentrum Viane"

Adres
Trapstraat 36
9500 - Geraardsbergen - Viane

Oprichtingsjaar
7011979

Andere


Telefoon (algemeen nummer)
+32-54-58 91 54

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
De vzw "Ontmoetingscentrum Viane" engageert zich om het sociale leven blijvend te bevorderen binnen onze leefgemeenschap. De vzw zal dit doen door ondermeer alle verenigingen te steunen van welke aard en/of strekking dan ook. Er zal over gewaakt worden dat alle activiteiten die in het…

MISSIE

De vzw "Ontmoetingscentrum Viane" engageert zich om het sociale leven blijvend te bevorderen binnen onze leefgemeenschap. De vzw zal dit doen door ondermeer alle verenigingen te steunen van welke aard en/of strekking dan ook. Er zal over gewaakt worden dat alle activiteiten die in het ontmoetingscentrum zullen doorgaan, maatschappelijk aanvaardbaar en dus niet discriminerend zijn.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy