Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Oost West Centrum Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: OOST WEST CENTRUM

natuurlijk gezond

Adres
Van Schoonbekestraat 148
2018 - Antwerpen(2)

Oprichtingsjaar
1978

Gezondheid (fysieke) - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
03 230 13 82

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Oost West Centrum wil mensen stimuleren en ondersteunen om actief verantwoordelijkheid te nemen voor een gezonde, natuurlijke en duurzame leefwijze in harmonie met de ruimere omgeving. Oost West Centrum doet dit met een ruim, divers, open vormingsaanbod op verschillende plaatsen in België. Het vormingsaanbod is…

MISSIE

Oost West Centrum wil mensen stimuleren en ondersteunen om actief verantwoordelijkheid te nemen voor een gezonde, natuurlijke en duurzame leefwijze in harmonie met de ruimere omgeving. Oost West Centrum doet dit met een ruim, divers, open vormingsaanbod op verschillende plaatsen in België. Het vormingsaanbod is holistisch en verbindt oosterse en westerse visies op gezondheid en leefwijze. Op die manier wil Oost West Centrum bijdragen tot een gezonde, duurzame, participatieve en ethische samenleving.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 410 271

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 3

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy