Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Le Bateau Ivre - Maison d'accueil ASBL Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LE BATEAU IVRE - MAISON D'ACCEUIL

Adres
Vorstlaan 88
1170 - Watermaal-Bosvoorde

Oprichtingsjaar
1978

Kinder- en jongerenrechten - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
026605894

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Sinds 1978 ontwikkelt Le Bateau Ivre - Maison d'accueil een opvangproject voor kinderen in moeilijkheden. Het project beoogt een klimaat te scheppen van welkom, luisteren, respect en steun voor de aandacht van de jongeren die eraan zijn toevertrouwd. Dit gaat door de waarden die het…

MISSIE

Sinds 1978 ontwikkelt Le Bateau Ivre - Maison d'accueil een opvangproject voor kinderen in moeilijkheden. Het project beoogt een klimaat te scheppen van welkom, luisteren, respect en steun voor de aandacht van de jongeren die eraan zijn toevertrouwd. Dit gaat door de waarden die het project ondersteunen en het zoeken naar een professionele aanpak. Meer dan 40 jaar ervaring belet niet dat regelmatig worden ondervraagd om de praktijken en de toereikendheid van de opvang aan te passen aan de behoeften van jongeren. De site nodigt u uit om kennis te maken met het opvangcentrum. Hij nodigt u ook uit om het project te steunen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 13

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy