Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vereniging voor de Verenigde Naties vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VERENIGING VOOR DE VERENIGDE NATIES

Adres
Kemmelbergstraat 42 bus 0702
8400 - Oostende

Oprichtingsjaar
1976

Andere


Telefoon (algemeen nummer)
+32 475 96 47 21

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Vereniging voor de Verenigde Naties (United Nations Association Belgium Flanders) heeft tot doel de beginselen en principes van de Verenigde Naties te verspreiden en de bevolking te sensibiliseren en bewust te maken van de nood aan overleg en internationale samenwerking. De VVN beoogt in…

MISSIE

De Vereniging voor de Verenigde Naties (United Nations Association Belgium Flanders) heeft tot doel de beginselen en principes van de Verenigde Naties te verspreiden en de bevolking te sensibiliseren en bewust te maken van de nood aan overleg en internationale samenwerking. De VVN beoogt in Vlaanderen een betere kennis van en een beter begrip voor de werking en doelstellingen van de VN bij te brengen. Niet alleen de VN zelf, maar ook de verschillende hulporganen en gespecialiseerde organisaties komen hierbij aan bod. Als niet-gouvernementale organisatie volgt de VVN zowel de Belgische inbreng als de rol van Vlaanderen binnen de VN. De VVN wil op een objectieve, kritische en constructieve manier het debat voeden rond internationale samenwerking en de rol die de wereldorganisatie hierbij kan spelen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy