Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VFG - Vereniging personen met een handicap Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VFG - VERENIGING PERSONEN MET EEN HANDICAP

Adres
Sint-Jansstraat 32-38
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
1976

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
025150261

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
VFG is een socio-culturele volwassenvereniging, gedragen door de dagelijkse inzet van honderden vrijwilligers. Ze richt zich in haar werking naar personen met een handicap, chronisch zieken en hun netwerk, maar staat open voor iedereen die interesse heeft in de thema’s waarrond we werken. VFG wil…

MISSIE

VFG is een socio-culturele volwassenvereniging, gedragen door de dagelijkse inzet van honderden vrijwilligers. Ze richt zich in haar werking naar personen met een handicap, chronisch zieken en hun netwerk, maar staat open voor iedereen die interesse heeft in de thema’s waarrond we werken. VFG wil de samenleving op een positieve manier beïnvloeden, veranderen én ondersteunen zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om eigen keuzes te maken en deze ook te realiseren. Onze uitgangspunten zijn hierbij steeds gelijkwaardigheid, gelijke kansen, solidariteit en zelfbeschikking. Onze kerntaken bestaan er in om personen met een handicap, chronisch zieken en hun netwerk te verenigen, te versterken, te informeren en gericht door te verwijzen. We vinden het belangrijk om personen met een handicap, chronisch zieken en hun netwerk ook lokaal samen te brengen in een gezellige en vertrouwde omgeving. We werken hiervoor een creatief en toegankelijk activiteitenaanbod uit. Samen met onze vrijwilligers en afdelingen zetten we ons in om de maatschappij te sensibiliseren en te informeren.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 1 296 139

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 21

AANTAL VRIJWILLIGERS: Meer dan 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy