Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Het Tronkestik, Educatief Centrum voor Gezinnen en Groepen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HET TRONKESTIK, EDUCATIEF CENTRUM VOOR GEZINNEN EN GROEPEN

Flexibele zorg, ondersteuning en training vanuit een modulair concept

Adres
Benedictijnenstraat 28
8310 - Brugge - Assebroek

Oprichtingsjaar
1976

Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
050/351001

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Flexibele zorg, ondersteuning en training tav onze specifieke doelgroep. Dit modulair concept werd in 2008 ontwikkeld en door de 3 interne modules op maat georganiseerd en aangeboden. Zowel binnen de voorziening als in de context. 3 modules: zorg en trainingsmodule, ondersteuning en trainingsmodule, outdoor trainingsmodule…

MISSIE

Flexibele zorg, ondersteuning en training tav onze specifieke doelgroep. Dit modulair concept werd in 2008 ontwikkeld en door de 3 interne modules op maat georganiseerd en aangeboden. Zowel binnen de voorziening als in de context. 3 modules: zorg en trainingsmodule, ondersteuning en trainingsmodule, outdoor trainingsmodule sail4children/tama moana Onze kernwoorden: relationele training, gedragstraining, participerende cliëntvisie, contextueel werken, netwerkontwikkeling Onze doelgroep: jongeren, context/opvoedingsverantwoordelijken en hun breedst mogelijke netwerk. De hulpverlening wordt op een zo jong mogelijke leeftijd opgestart ( bij voorkeur onder de 12 jaar ). Een positieve bereidheid tot samenwerking vanuit de context is essentieel. Tronkestik heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het begeleiden van emotionele en gedragsproblematieken. capaciteit = 12

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 910 057

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 13

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy