Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zusters van Sint Vincentius a Paulo Gijzegem Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VINCENTIUSZUSTERS GIJZEGEM

De Vincentiuszusters van Gijzegem zetten zich In eenvoud, eerbied en liefde in ten diens…

Adres
Pachthofstraat 1
9308 - Aalst - Gijzegem

Oprichtingsjaar
1922

Onderwijs/Talentontwikkeling - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
053/726115

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
We zijn sprekende getuigenissen van een eenvoudig leven aan de zijde van de armen. We verlenen steun aan initiatieven in dienst van de armsten of om de sociale rechtvaardigheid in christelijke geest te bevorderen. Onze missie geeft voorrang aan diegenen die aan de rand leven…

MISSIE

We zijn sprekende getuigenissen van een eenvoudig leven aan de zijde van de armen. We verlenen steun aan initiatieven in dienst van de armsten of om de sociale rechtvaardigheid in christelijke geest te bevorderen. Onze missie geeft voorrang aan diegenen die aan de rand leven en zich uitgesloten voelen We stellen ons open voor de waarden die het leven van de armen ons openbaart: eenvoud, onderlinge hulp in nood, edelmoedige gastvrijheid , beschikbaarheid De vorming van jongeren, gebaseerd op een christelijke levensopvatting, blijft een van de belangrijkste opdrachten van ons instituut. Zieken en bejaarden zullen wij nabij zijn en hun leed verzachten. We zullen aandacht hebben voor hun levensomstandigheden en hen discreet en vol begrip helpen; We zijn bekommerd om de verbetering van de levensomstandigheden van gezinnen in moeilijkheden en van mensen aan de rand van de maatschappij. In de landen waar we werken, willen we aanwezig zijn daar waar de nood het meest dringt.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 8

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Project Mbudi Kinshasa

    In Mbudi (Kinshasa) is een nieuw gezondheidscentrum in aanbouw en zal de huidige site omgebouwd worden tot materniteit. De Belgische zusters engageren zich voor de inrichting van dit centrum. Zij zijn zowel op zoek naar medisch, paramedisch als chirurgisch materiaal evenals naar financiële middelen om…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy