Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Sint-Lievenspoort - Kinderopvang Klein & Wijs Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SINT-LIEVENSPOORT

Samen sterk in communicatie en ontwikkeling.

Adres
Sint-Lievenspoortstraat, 129
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1968

Personen met een handicap - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
09 268 26 82

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij bieden begeleiding, onderzoek & therapie, opvang & verblijf en onderwijs aan. We richten ons op personen die in hun communicatie en/of ontwikkeling beperkt zijn. De vzw is een overkoepeling van 5 entiteiten; met name het MFC, de thuisbegeleiding, het CAR, het BuBaO en kinderdagverblijf…

MISSIE

Wij bieden begeleiding, onderzoek & therapie, opvang & verblijf en onderwijs aan. We richten ons op personen die in hun communicatie en/of ontwikkeling beperkt zijn. De vzw is een overkoepeling van 5 entiteiten; met name het MFC, de thuisbegeleiding, het CAR, het BuBaO en kinderdagverblijf "Klein & Wijs'.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 14 387 020

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 213

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy