Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Jeugdhuis Wollewei Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: JEUGDHUIS WOLLEWEI

Adres
Draaiboomstraat 6
2300 - Turnhout

Oprichtingsjaar
1968

Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
014/409612

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Jeugdhuis Wollewei geeft jongeren kansen om hun ding te doen, en creëert ruimte om samen te komen, te beleven, zich te engageren en competenties te ontwikkelen. Jeugdhuis Wollewei gelooft de capaciteiten van jongeren om een divers cultuur-en vrijetijdsaanbod, dat aansluit bij de jongerencultuur, vorm te…

MISSIE

Jeugdhuis Wollewei geeft jongeren kansen om hun ding te doen, en creëert ruimte om samen te komen, te beleven, zich te engageren en competenties te ontwikkelen. Jeugdhuis Wollewei gelooft de capaciteiten van jongeren om een divers cultuur-en vrijetijdsaanbod, dat aansluit bij de jongerencultuur, vorm te geven en ondersteunt hen hierin. Doelstellingen: - Jeugdhuis Wollewei heeft een duidelijke identiteit, die gekend is door jongeren en stakeholders. - Jongeren geven Jeugdhuis Wollewei vorm vanuit hun eigen goesting, en krijgen kansen om hun competenties te versterken. - Jongeren creëren een divers cultuur- en vrijetijdsaanbod. - Jeugdhuis Wollewei voert een professioneel zakelijk beleid met maximale betrokkenheid van jongeren.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy