Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS) vzw

Officiële naam: Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vzw

MEER EN BETERE SPEELKANSEN IN DE VRIJE TIJD VAN ELK KIND

Adres
Lange Ridderstraat 22
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
1971

Jongeren - Kinder- en jongerenrechten


Telefoon (algemeen nummer)
015287390

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Voor alle speelplein- en vakantiewerkingen: De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS) is al 50 jaar expert in het organiseren van een speelaanbod in vakantietijd. Elke vakantiewerking kan bij ons terecht voor vorming en ondersteuning over alle aspecten van een werking: visie/beleid, speelkansen, ploeg, praktische organisatie, externe…

MISSIE

Voor alle speelplein- en vakantiewerkingen: De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS) is al 50 jaar expert in het organiseren van een speelaanbod in vakantietijd. Elke vakantiewerking kan bij ons terecht voor vorming en ondersteuning over alle aspecten van een werking: visie/beleid, speelkansen, ploeg, praktische organisatie, externe relaties en toegankelijkheid (= basisschema). Onze kennis en expertise zijn gebouwd op onze jarenlange dienstverlening als koepel voor het speelpleinwerk in Vlaanderen en Brussel.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 1 tot 2.000.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20 tot 49

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy