Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Xenner, bij vzw Dekenaat Zuiderkempen regio Mol

Officiële naam: vzw Dekenaat Zuiderkempen regio Mol, project Xenner

Een verhaal van samen.

Adres
Graaf de Broquevillestraat, 2
2400 - Mol

Oprichtingsjaar
1922

Migratie/integratie - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
014 31 27 29

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Met onze tot buurtbar omgebouwde caravan willen wij, vanuit de presentiebenadering een luisterend oor bieden en mensen op verhaal laten komen. Wij willen in concrete buurten verbinding tussen mensen en gemeenschappen hernieuwen, tot stand brengen of versterken. Inclusie vinden wij heel belangrijk. Wij hebben een…

MISSIE

Met onze tot buurtbar omgebouwde caravan willen wij, vanuit de presentiebenadering een luisterend oor bieden en mensen op verhaal laten komen. Wij willen in concrete buurten verbinding tussen mensen en gemeenschappen hernieuwen, tot stand brengen of versterken. Inclusie vinden wij heel belangrijk. Wij hebben een bijzondere aandacht voor mensen in kansarmoede, mensen van buitenlandse origine, mensen met een beperking, alsook alleenwonende senioren.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Buurtverbindende presentie

  Met onze tot buurtbar omgebouwde caravan gaan we een namiddag in een buurt staat. We creëren kansen waarbij mensen elkaar ongedwongen kunnen ontmoeten.

  MEER

 • Troostwandeling en Koesternamiddag

  Op een korte wandeling krijgen de deelnemers getuigenissen te horen hoe iemand met een verlieservaring is omgegaan. Door kunst, muziek en theater worden mensen aangesproken in hun verliesverwerking. Tieners krijgen creatieve methodieken aangereikt om op een natuurlijke manier bezig te zijn met hun rouwervaring.

  MEER

 • Inter-levensbeschouwelijke ontmoeting

  In een openingsgebeuren krijgt iedere gemeenschap de kans iets van haar spirituele rijkdom te delen met de anderen. Aansluitend wordt er samen gegeten van wat elke gemeenschap heeft voorbereid.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy