Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zes dingen die fondsenwerving je naast geld opleveren!

succesmetjestichting.nl - 30 april
Ik zet me al ruim 20 jaar in voor stichtingen. Zo heb ik diverse projecten gedaan in Uganda, Kenia, Malawi, Nicaragua en Lesbos met onder andere dove en gehandicapte kinderen, heb ik talloze fondsenwervende acties opgezet voor bijvoorbeeld een kinderrevalidatiecentrum en mensen die gevlucht zijn. Er zijn momenten geweest dat ik veel weerstand voelde omtrent […]

Goede Doelen:
Het belangrijkste doel van fondsenwerving is uiteraard om geld in te zamelen, waarmee je dan je projecten en activiteiten kan financieren. Maar wie al enige ervaring heeft met fondsenwerving, merkt dat het proces je nog heel wat andere positieve dingen oplevert, naast het ingezamelde geld. In dit artikel ontdek je zes leuke ‘neveneffecten’ van goede fondsenwerving.

Cookie policy